Acasă - producător şi exportator de pungi cu fermoar (zipper bags, reclosable bags, ziplock bags) din România

 

WINPACK INDUSTRY SRL, unic producător de pungi cu fermoar din România, produce şi comercializează pungi cu fermoar (reclosable ziplock bags) din polietilenă de joasă densitate (LDPE), 100% virgină, avizată sanitar.

Întâlnite pe piaţa de ambalaje sub diferite denumiri: ziplock bags, zippack bags, recloseable bags, resealable bags, zipper bags, ambalajele de tip "pungă cu fermoar/pungi fermoar" sunt acum produse de compania noastră şi reprezintă cu siguranţă o alegere perfectă pentru Dumneavoastră.

Am creat dimensiuni standard care sa se potrivească cerinţelor clienţilor nostri, dar putem executa şi alte dimensiuni conform solicitărilor Dumneavoastră.

dimensiuni
Dimensiuni standard
pungile pot fi cu sau fără dungă albastră deasupra fermoarului
imprimare
Imprimare
imprimare 1 culoare
pungile cu fermoar pot fi transparente sau opace (colorate in masă)
perforatie
Perforaţie pentru ventilaţie şi agăţare
două tipuri de perforaţii pentru agăţare
microperforaţii pentru aerisire
pliu
Pliu la baza pungii cu fermoar
putem executa pungi cu pliu la baza pungii care permite o mai bună stabilitate a pungii atunci când este plină cu produsele Dvs.
Dimensiuni şi grosimi:
lăţime: 40-340 mm
lungime: 60-400 mm
grosime: 35-60 my

Fie că sunteţi furnizor en-gros, magazin de desfacere sau utilizator final suntem bucuroşi să vă oferim produsele noastre la preţuri competitive, cu o livrare promptă însoţită de servicii de calitate.

Printr-o continua retehnologizare şi o experienţă de înaltă calitate a personalului nostru am reuşit să obţinem un bun raport preţ-calitate pentru pungile cu fermoar.

Detalii asupra produselor noastre veţi găsi accesând pagina "Produse". Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi la telefon 0727 777835 sau adresa de e-mail office@winpack.ro şi specialiştii noştri vă vor răspunde cu promptitudine la orice întrebare, oferindu-vă cele mai bune soluţii.